Vesti

Konferencija „Misli globalno – privlači lokalno“

Utorak, 28.02.2017,  Velika sala Skupštine APV


Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu i VIP Fond (Razvojna agencija Vojvodine - RAV u osnivanju ) organizuju konferenciju  „Misli globalno-privlači lokalno“, koja će se održati u utorak, 28. februara, u Velikoj Sali skupštine Vojvodine, sa početkom u 11 časova.


Na konferenciji će predsednicima lokalnih samouprava u Vojvodini i zaposlenima na poslovima privlačenja stranih investicija i promocije biti predstavljen istoimeni edukativni program, koji je VIP fond pokrenuo sa ciljem da se uspostavi standard u načinu prezentovanja investicionih potencijala vojvođanskih lokalnih samouprava i veća vidljivost investicionih potencijala opština na Internetu.


Za ovaj edukativni program VIP Fond je krajem 2016. dobio specijalno priznanje od magazina fDi Intelligence, dela Financial Times-a, i ta nagrada je dodeljena isključivo Vojvodini. 


Konferenciji će prisustvovati predsednici lokalnih samouprava u Vojvodini i zaposleni koji rade na poslovima privlačenja stranih investicija i promocije, kojima će biti predstavljeni dosadašnji rezultati programa, ali i da se pošalje poruka o važnosti daljeg proaktivnog promovisanja gradova i opština na Internetu.  

Pošalji el. poštu
Štampaj
Pošaljite ovu stranicu
Email primaoca:
Vaš email:
Vaše ime:
Naziv poruke:
Tekst poruke:
Format poruke: