Ključni sektori

Da li razmišljate da relocirate svoje poslovanje  i smanjite svoje operativne troškove, a ostanete i dalje blizu matične kompanije i distributivnih centara? Tražite li pristup međunarodnim tržištima?

Saznajte koje su prednosti lociranja vašeg biznisa baš u Vojvodini - regionu koji nudi širok spektar  investicionih mogućnosti, naročito u sektorima agrobiznisa, informaciono - komunikacionih tehnologija, prateće automobilske industrije, nekretnina i obnovljivih izvora energije.

Održite visok kvalitet proizvoda, angažujte visoko kvalifikovanu radnu snagu po konkurentnim cenama, unapredite  poslovanje i ostanite korak ispred vaše konkurencije! Pristupite najvećim tržištima zahvaljujući sporazumima o slobodnoj trgovini koji Srbija ima sa Rusijom, Belorusijom i Turskom, zemljama CEFTA i EFTA, EU, SAD...

Za sve informacije o lokacijama, uslovima poslovanja, subvencijama, zakonskoj regulativi i otvaranju kompanije, molimo Vas da kontaktirate: office@vip.org.rs, ili se obratite direktno nekom od naših savetnika.

Pošalji el. poštu
Štampaj
Pošaljite ovu stranicu
Email primaoca:
Vaš email:
Vaše ime:
Naziv poruke:
Tekst poruke:
Format poruke: